top of page
Buscar
  • Foto del escritorA R I S T E M A R T I

Ariste Martí Advocades: la teva família legal en temes de divorci

Actualizado: 26 abr

Estàs pensant en divorciar-te i no saps per on començar? Necessites que algú t’orienti i t’acompanyi en aquest procés tan difícil? Si és així, has arribat al lloc adequat. En aquest article et vam a explicar com podem ajudar-te des d’Ariste Martí Advocades, un despatx d’advocades especialitzades en dret de família i divorcis.


Ariste Martí Advocades som dues advocades que ens vam conèixer a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i que vam decidir unir els nostres esforços i experiència per crear un projecte comú. Des de l’any 2013, hem ajudat a centenars de persones a resoldre els seus conflictes familiars amb professionalitat, rigor, empatia i dedicació.


El nostre servei en temes de divorci consisteix en:


• Assessorar-te i tramitar el teu divorci de mutu acord o contenciós, amb o sense fills menors o majors dependents, amb o sense béns comuns.

• Redactar i revisar el teu conveni regulador, pacte de convivència, capitulacions matrimonials i altres documents relacionats amb el dret de família.

• Reclamar i modificar la teva pensió alimentícia, compensatòria o de viduïtat.

• Exercir la teva pàtria potestat, guarda i custòdia, règim de visites i comunicació amb els teus fills.

• Liquidar el teu règim econòmic matrimonial o de parella de fet.

• Sol·licitar i obtenir les teves mesures cautelars o provisionals.

• Defensar-te en casos de violència de gènere o domèstica, tant si ets víctima com si ets acusat/da.

• Assessorar-te i defensar-te en tot tipus de procediments penals relacionats amb el dret de família (delictes contra les persones, contra l’honor, contra el patrimoni, etc.).

• Assessorar-te i gestionar la teva herència i successió, testament, llegat, donació i altres actes de darrera voluntat.


Si vols saber més sobre el nostre servei en temes de divorci, pots visitar la nostra pàgina web o seguir-nos a les nostres xarxes socials . Allà trobaràs més informació sobre nosaltres, els nostres casos d’èxit, els nostres consells legals i et mantindrem al dia sobre les notícies del sector. No ho dubtis més i confia en Ariste Martí Advocades, el despatx d’advocades expertes en divorcis que et farà la vida més fàcil.


Sabem que aquest és un moment molt dur per a tu i que necessites sentir-te recolzat/da i comprès/a. Per això, volem que sàpigues que no estàs sol/a. Nosaltres estem aquí per escoltar-te, assessorar-te i defensar-te. Volem que surtis endavant amb la major tranquil·litat possible.


Som més que unes advocades, som la teva família legal. Estem al teu costat en tot moment, des del principi fins al final. T’acompanyem en cada pas del procés, resolent els teus dubtes, negociant per tu, defensant els teus drets i buscant la millor solució per a tu i la teva família.


No esperis més i comença a solucionar la teva situació com més aviat millor. Estem desitjant ajudar-te.

11 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page