top of page

La Firma

 Des de l'any  2 0 1 3

Compromeses amb la nostra professió

fotografia de màquina d'escriure negra sobre fons blanc

A R I S T E M A R T Í A D V O C A D E S   La Firma

La nostre visió del Dret

Som un Despatx liderat per dues dones, dinàmic i modern. El Dret, com nosaltres, avança a mida que ho fa la nostra societat i per això estem en contacte directe amb la realitat, trepitjant Jutjats cada dia, per viure de prop aquesta evolució i formar-ne part, no com un observador més sino sent una part activa del canvi.

Amb aquesta mateixa finalitat estem en formació continua, per estar així ben al corrent de totes les novetats legislatives. 

Tanmateix, cal posar en valor que som un Despatx multidisciplinar i treballem colze a colze amb els nostres col·laboradors, que també formen part de l'essència d'ARISTEMARTÍADVOCADES compartint tots nosaltres els mateixos valors.    

Sòcies fundadores

Marta Ariste Pomarol

_MG_2177%2520(1)%2520-%2520copia_edited_

Advocada en exercici a l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, especialitzada en Dret de Família i Successions. 

Va cursar els seus estudis de Llicenciatura en Dret a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2001-2006).

Posteriorment, va realitzar el Màster en Dret de Família a la Universitat de Barcelona (2006-2007) i el Màster d'Especialització Tributària impartit pel Col·legi d'Economistes de Catalunya (2007-2008).

Des de l'any 2012, forma part del Torn d'Ofici de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, a la branca de civil, família i torn especial de dret hipotecari.

 

Des de l'any 2008, consta al llistat de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona de comptadors-partidors.

És membre del SCAF (Societat Catalana d'Advocats de Família) així com de l'AEAFA (Asociación Española de Abogados de Familia).

Advocada.jpg
logo scaf 1000px.jpg

Noemí Martí Roig

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
_MG_2193%20(1)%20-%20copia_edited.jpg

Advocada en exercici a l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, especialitzada en Dret Penal i en Violència de Gènere. 

Va cursar els seus estudis de Llicenciatura en Dret a la Universitat Pompeu Frabra de Barcelona (2001-2006).

Posteriorment, va realizar formació de postgrau en l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, on en els cursos 2006 i 2007 va cursar el Postgrau en Pràctica Jurídica i, posteriorment, en els anys 2011 i 2012 va cursar el Màster en Dret Penal.

Des de l'any 2011 compte amb el Curs d'Especialització sobre Violència de Gènere.

 

Des de l'any 2008, forma part del Torn d'Ofici de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, on dóna servei d'Assistència al Detingut i en el torn especial de Violència de Gènere.  

Advocada.jpg

Constància i dedicació,

perseverància i sensibilitat

A R I S T E M A R T Í A D V O C A D E S

fotografia des de dalt de persones movent-se per un carrer
bottom of page