top of page

Àrees - Violència de Gènere

Ariste Martí

Violència de Gènere i Violència Domèstica

Som especialistes en Violència de Gènere i Violència Domèstica en totes les seves manifestacions. ARISTEMARTÍADVOCADES defensem als nostres Clientes sent molt conscients de la gran problemàtica personal, familiar i social, així com complexitat que hi ha al darrera d'aquest temes. L'empatia és una de les notes que defineix la nostra firma.   

La Violència de Gènere és aquella violència que s'exerceix sobre la dona en motiu del seu gènere, és a dir, s'exerceix sobre la dona pel fet de ser dona, i es pot produir tant dins com fora del domicili familiar. La Violència Domèstica, en canvi, és aquella que es produeix dins del domicili, i la pot exercir i patir qualsevol dels membres del nucli familiar.

Per aquest motiu, tot i conèixer-se davant de la Jurisdicció Penal, requereixen un tracte totalment diferent a la resta de procediments penals, atès que al darrere hi ha tota una problemàtica familiar i social que no es veu en els altres assumptes en seu penal.

És per això que ha de primar l'acompanyament a la persona que es veu immersa en aquesta situació, i a ARISTEMARTÍADVOCADES s'ofereix aquest acompanyament, cures i comprensió, més enllà del que és estrictament el procediment penal. Intentem posar-nos a la pell i comprendre els durs moments pels que travessa el nostre Client. 

A més, com a tret diferenciador de la resta de procediments penals, moltes vegades hi ha MENORS implicats i sempre vetllem pel seu benestar.

En aquest sentit, i per donar la cobertura més àmplia possible, en aquest assumptes es treballa molt estretament amb la Lletrada especialitzada en Dret de Família, atès que, a part del procediment penal, moltes vegades s'haurà de tramitar paral·lelament el procediment que posi fi a la relació de parella o matrimoni. 

016

Atenció Víctimes. NO QUEDA REGISTRAT A LA FACTURA DE TELÈFON

112

Emergències i Mossos d'Esquadra

 fotografia artística de dues cadires
bottom of page