top of page
pexels-ekaterina-bolovtsova-6077297.jpg

Violència Vicària

Ariste Martí Advocades, advocades especialistes en violència de gènere

Què és la violència vicària?

La violència vicària és una manifestació subtil però devastadora de la violència de gènere. Es presenta a través del control manipulador d'elements significatius en la vida de la víctima, com els fills, les mascotes, els recursos econòmics i les relacions familiars.

 

Aquesta forma d'abús busca infligir dany emocional i psicològic a la víctima mitjançant la manipulació de tercers, destacant així la complexitat i la gravetat de la violència de gènere.

Si has estat víctima de violència vicària a Barcelona, no estàs sola. A Ariste Martí Advocades, estem aquí per ajudar-te a navegar per aquest difícil procés legal i proporcionar-te el suport necessari per a recuperar-te i reconstruir la teva vida.

5e773c5c-9e45-47f5-9ccd-01bd13fc0fd2.JPG.jpg

Protegint els drets de les víctimes de violència vicària a Barcelona

El nostre equip d'advocades especialitzades en violència de gènere està compromès a oferir un enfocament compassiu i efectiu per abordar la violència vicària a Barcelona.

Treballem en estreta col·laboració amb les víctimes per comprendre les seves necessitats i proporcionar-los la representació legal necessària per protegir els seus drets i buscar justícia.

Contacta'ns avui mateix per a una consulta confidencial i sense compromís. No estàs sola.

Ajuda a erradicar la Violència Vicària a Barcelona

_MG_2171.jpg

"Estic molt contenta i agraïda de com m'han ajudat. Són molt bones professionals: atentes, compromeses, rigoroses i molt implicades en la feina. He estat molt ben assessorada i m'he sentit molt acompanyada en un procés que ha estat dur i que continua sent-ho. Tant de bo les hagués conegut abans... Bufet altament recomanable."

Eva Bernabeu Farrús

_MG_2016.jpg

No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta

Gràcies pel teu missatge

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page